- Les Borges Blanques

Festa d’homenatge al club de tennis de taula de les Borges

L’Ajuntament de les Borges ha organitzat per aquest dissabte, 9 de març, una festa d’homenatge al DKV Borges Vall, el club de tennis de taula del municipi que diumenge passat es va proclamar campió de la Copa del Rei per primera vegada a la seva història.

L’acte començarà a les 12h amb una recepció a l’Ajuntament i finalitzarà a les 13h amb una celebració al Pavelló de l’Oli. A més, el club i l’Ajuntament estan treballant per tal que el mateix dia es pugui col·locar la primera pedra del futur Centre de Tecnificació del Tennis Taula de les Borges.

Després de la recepció institucional els jugadors i membres del club aniran a beneir el trofeu a l’església de les Borges i, seguidament, a les 13h, començarà la festa al Pavelló de l’Oli que inclourà parlaments dels jugadors, tècnics, directius i representants institucionals. Està previst que l’acte compti amb actuacions musicals i un aperitiu, i és obert a tota la ciutadania. “Amb aquest homenatge l’Ajuntament donarà l’oportunitat als borgencs de proporcionar una càlida rebuda als membres del DKV Borges Vall, equip que gràcies a les noves fites que cada any continua assolint, porta el nom de la població per totes les ciutats de l’elit europea del tennis de taula”, afirma el regidor d'Esports, Francesc Mir.

A banda del trofeu de Copa del Rei, els jugadors del club Marc Duran i Oriol Monzó van quedar també subcampió i tercer en individuals al Campionat d'Espanya que se celebrava a Pontevedra.