- Juneda

El CH Juneda perdrà la categoria i jugarà l'any que ve a Segona

Ara l'important per al club és mantenir el bloc de la plantilla (foto d'arxiu)

El CH Juneda d'hoquei patins jugarà l'any que ve a la Segona divisió catalana, ja que, encara que guanyi els dos partits que resten de temporada, no aconseguiria els punts necessaris per mantenir-se a Primera. Actualment, l'equip garriguenc és avantpenúltim a la taula, i són quatre els equips que baixen a Segona.

Josep Bonet, responsable de l'equip, lamenta la situació, que en bona part és fruit del mal inici de temporada, quan dels 12 primers partits no es va aconseguir cap punt. "Només que haguéssim puntuat a la majoria, avui estaríem a la part alta de la classificació", explica Bonet, que assegura que aquell inici "no va ser normal". "La categoria per sobre nostre, Nacional Catalana, potser no és el nostre lloc, però Segona tampoc", afegeix.

Malgrat tot, s'ha parlat amb els jugadors i ara l'important per al club és mantenir el bloc de la plantilla actual, cosa que sembla que es podrà fer. "També és important continuar perquè al darrere venen els juvenils, que s'han de començar a bregar, ja que són el relleu natural", explica Bonet. De fet, un dels actius del club junedenc és l'extensa base amb què compta.

De Nacional a Segona
Com explicàvem al número 332 de SomGarrigues, fa només dues temporades, el CH Juneda va quedar subcampió de la Primera divisió catalana i aconseguia així l'?ascens a Nacional. Amb l'ascens, passava a tenir un equip a Nacional i un altre a Primera. La següent temporada, però, tant un com l'?altre no van tenir massa encert i van acabar la lliga entre les últimes posicions. 

A això s'?hi van afegir algunes baixes destacades, que van fer que entre els dos equips se'?n creés un de sol, per jugar de nou a la Primera catalana. La temporada 2012-2013 començava, per tant, amb unes perspectives incertes. No obstant això, res feia pensar que l?'inici fos tan desafortunat, fins al punt de desembocar en la pèrdua de la categoria.