- Castelldans

Torna la Cursa del Gaig Blau a Castelldans

La cursa és puntuable per a la Lliga Ponent 2013.

El diumenge 22 de setembre és la data escollida pel club esportiu Castelldans per a la 2a Cursa Ornitològica del Gaig Blau. Es tracta d'un circuit per fer corrent o caminant, de 10,3 km, per camins del terme municipal castelldanenc.

La cursa, per a la qual ja hi ha les inscripcions obertes, començarà a les 9:30h al Passeig Moragues i hi haurà tres premis per a la categoria masculina i tres per a la femenina.

Els preus generals per als participants de la cursa seran de 12€ en cas que no es disposi de xip propi i 10€ per als que sí que en disposin. Als participants se’ls obsequiarà amb una samarreta tècnica, una ampolla d’oli d’oliva, fruita, un entrepà, uns aperitius, beguda i articles publicitaris varis. Durant el recorregut, hi haurà punts d’avituallament líquid i servei de dutxes al arribar, a les instal·lacions esportives municipals.

Els dorsals dels atletes i caminants es podran recollir el dia de la cursa fins 30 minuts abans de la sortida. Cal portar el resguard de l’ingrés de la inscripció. La cursa és puntuable per a la Lliga Ponent 2013

Vídeo del traçat de la cursa: