- Juneda , Les Borges Blanques , Llardecans , Maials , Puiggròs , Torrebesses

Creen un torneig comarcal de futbol sala

La iniciativa vol servir també de preparació de la temporada.

Ja per les dificultats de tenir equips de futbol 11, ja sigui pel propi interès en la modalitat esportiva, el cas és que a la comarca hi ha una llarga tradició en la pràctica del futbol sala. Amb la intenció de continuar fomentant-lo i de contribuir a preparar la temporada que comença a finals de mes, un grup impulsor format per representants de cada equip i amb el suport del Consell Comarcal ha organitzat el primer Garrigues Futsal, que compta amb sis equips inscrits i que tindrà lloc el dissabte 14 de setembre a la tarda, al pavelló Francesc Macià de les Borges.

Hi participen conjunts tant de les Garrigues administratives com de les Històriques, que es reparteixen en dos grups per disputar triangulars. Els guanyadors de cada grup disputaran la final. Al grup A hi ha Llardecans, Maials i Torrebesses, i al grup B hi ha les Borges, Juneda i Puiggròs. Els partits es disputaran a partir de les dues del migdia i successivament cada hora fins a les set. Després de la final, els jugadors que ho desitgin faran un sopar de germanor.

Aquesta és la primera vegada que es fa un torneig d'aquestes característiques i la intenció, segons expliquen els organitzadors, és de repetir-lo cada any i que cada edició tingui lloc a un poble diferent de la comarca.