- Les Borges Blanques

El DKV Borges Vall comença la primera ronda de la copa europea de tennis de taula

Un dels partits d'ETTU Cup disputat a les Borges anteriorment.

El DKV Borges Vall de tennis de taula torna a disputar l'ETTU Cup, considerada com la Copa d'Europa d'aquest esport i que compta amb la participació de 48 equips masculins i 30 femenins de tot el continent. L'equip garriguenc s'enfronta aquest dissabte, a Romania, a l'ASD Marcozzi Càller, de Sardenya. El mateix dia juga contra l'amfitrió CD Pristavu Campulung i diumenge ho fa contra el Sistem Reklam Sport Kulübü de Turquia.

El DKV Borges, que juga a la màxima categoria estatal (Superdivisió), ha guanyat recentment la Copa del Rei, competició que feia més de 25 anys que no era conquerida per cap equip català de tennis de taula. Els de la capital de les Garrigues tenen moltes possibilitats de passar a la segona ronda de la Copa d’Europa de Tennis de Taula, ja que es classifiquen els tres primers equips, dels quatre que disputen la primera fase.

L'Ajuntament de les Borges respon a Àngel Ros
El consistori de la capital de la comarca, a través del seu regidor d’Esports, Francesc Mir, ha convidat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, a presenciar algun partit internacional de tennis de taula a les Borges. Aquesta invitació ve motivada arran d’unes recents declaracions de Ros en què, segons sembla, afirmava que el Lleida d'hoquei patins seria “l’únic equip lleidatà que aquest any disputi una competició europea”.

Francesc Mir ha declarat que “tot i que podríem entendre que l’alcalde de Lleida no estigués assabentat del que fan els principals equips de la resta del territori, se’ns fa més difícil si tenim en compte que és diputat al Parlament per tota la circumscripció, i primer secretari dels socialistes lleidatans”. Mir ha afegit que “volem creure que es tracta d’un lapsus de Ros i estem convençuts que acceptarà la nostra invitació, i que aquesta servirà per esmenar l’errada i enfortir encara més les relacions entre tots dos municipis”.

El Centre de Tecnificació, al novembre
El consistori borgenc ha recordat aquests dies que el nou recinte que s'està construint per acollir la pràctica del tennis de taula, així com alguns altres esports, està anant sobre el calendari previst i, per tant, estarà llest aquest mes de novembre.