- Arbeca

Arriba la 4a Terra d'Oliveres de BTT d'Arbeca

La d'Arbeca és la primera marxa després del nou curs [foto: organització]

Un cop passats els mesos de més calor, quan la temporada de bicicleta de muntanya fa una aturada, tornen les marxes de BTT a la comarca. Aquest diumenge, 8 de setembre, arriba la quarta edició de la Terres d'Oliveres, que organitza el Club Ciclista d'Arbeca i compta amb tres circuits de 20, 42 i 58 km. Tot i no ser una marxa competitiva, la classificació dels ciclistes que optin pel circuit llarg puntuarà per la Xallenger Garrigues, el paraigua creat aquest any i que aplega nou marxes de la comarca.

Per a la d'Arbeca ja hi ha confirmada la participació d'almenys 300 ciclistes, que són els apuntats abans que es tanquessin les inscripcions anticipades aquest divendres. Ara ja només queda l'opció d'inscriure's el mateix dia de la marxa, a un preu de 25€. Fins a 350 inscrits, l'organització obsequiarà amb una samarreta commemorativa. A partir d'aquesta xifra es faria una nova comanda.

A més de la pedalada, la jornada inclou, per segon any, una fira de productes relacionats amb la BTT, obsequis, esmorzar i sorteigs.

Properes marxes
La següent cita d'aquest tipus serà la Terrall-Garrigues, a les Borges, que també arriba al seu quart any. La seguirà la 12a Transbessons, la marxa més veterana de la comarca i que tindrà lloc a Juneda el 6 d'octubre.