- La Pobla de Cérvoles

La Pobla, a punt per rebre uns 300 ciclistes

Hi ha quatre circuits, des del més apte fins al més exigent (foto: organització)

Aquest diumenge, 10 de novembre, té lloc a la Pobla de Cérvoles la Cérvoles on Bike, una de les marxes ciclistes més noves de la comarca -enguany és la 3a edició- i que compta amb 268 inscrits anticipadament, als quals caldrà afegir els que ho facin el mateix dia.

La prova, que no és competitiva, consta de quatre circuits de diferent nivell tècnic:

Circuit Mosquits: 7km i 115m de desnivell. Per a iniciar-se a la BTT, amb un parell de pujades, tot per pista i algun tram d’asfalt.

Circuit Esquirols: 18km i 408m de desnivell. Un avituallament. Per a un nivell baix-mitjà.

Circuit Senglars: 34km i 700m de desnivell. Recorregut mosquits + 27km per pista i trialeres (2km). Tres avituallaments. Per a un nivell mitjà-alt.

Circuit Cérvols: 48km i 1125m de desnivell. Recorregut mosquits + 41km per pista i trialeres tècniques, ciclables i netejades. Quatre avituallaments. Per a un nivell de dificultat alta.

Organitza la marxa, que comença a 2/4 de 10 del matí, l'associació esportiva Catalunya Aventura, que vol mostrar als participants el paisatge de vinya, olivera, ametller i bosc de pineda i alzina propi d'aquesta part alta de les Garrigues. A més, la jornada coincideix amb el Dia Europeu de l'Enoturisme, amb motiu del qual cinc cellers de la comarca -un a la Pobla mateix- celebren jornades de portes obertes i activitats diverses.

Més informació en aquest enllaç.

La marxa, com altres vuit de la comarca, forma part de la Xallenger Garrigues, creada enguany per aixoplugar les trobades de BTT.