- Les Borges Blanques

Campionat de Catalunya de Tennis de Taula i Bàdminton 'Special Olympics' a les Borges

Edició dSpecial Olympics el 2007 a la Xina.

177 esportistes amb discapacitat intel·lectual d'Special Olympics Catalunya i ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) participaran al Campionat de Catalunya de bàdminton i tennis de taula que tindrà lloc aquest diumenge, 23 de febrer, al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques entre les 9 del matí i les 6 de la tarda.

Els esportistes provenen de més de 20 clubs i entitats de Catalunya i Andorra que fomenten la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat intel·lectual. Dels 177 competidors, 132 corresponen al tennis de taula, mentre que 45 competiran en bàdminton. El Club de Tennis Taula Borges, amfitrió de la jornada, farà un partit d’exhibició per a tot el públic assistent.

El bàdminton i el tennis taula són dues de les 16 disciplines que Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL promouen durant tot l’any a través de competicions i trofeus regulars, entenent l’esport "com una eina d’inclusió social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual".