Caminades amb vessant cultural

Es farà una caminada al mes. (foto: SomGarrigues)

Amb la voluntat d'unir activitat física i cultural, el Consell Esportiu de les Garrigues i el Consell Comarcal, a través de l'oficina de Cultura, engega un cicle de caminades per diferents espais d'interès de les Garrigues. Així, es preveuen sortides als Vilars d'Arbeca, al riu Set, al castell i el pou de gel de l'Albi, als forns de calç de Tarrés, a Sant Miquel de la Tosca al Vilosell, a la Pobla de Cérvoles, als castells d'Arbeca, la Floresta i l'Espluga Calba, a la balma murada de Juncosa, al canal d'Urgell, etc.

La primera de les cites serà el diumenge 30 de març i es visitaran cabanes de volta de Vinaixa. La sortida és a les 10h del matí, des del recinte de les piscines municipals. Les caminades són en la modalitat de marxa nòrdica, és a dir, acompanyant-se amb bastons, uan modalitat suau, apta per a tothom i complerta a nivell físic.

Les sortides duren aproximadament unes tres hores, se'n farà una al mes i estaran guiades, d'una banda, per un tècnic en marxa nòrdica del Consell Esportiu de les Garrigues i, de l'altra, per un de Cultura que explicarà els diferents elements d'interès. Cal inscriure's a través d'un formulari on line i el cost de la inscripció, de cinc euros, inclou els bastons i l'avituallament. 

Formulari d'inscripció a la caminada de Vinaixa: https://cegarrigues.wufoo.eu/forms/i-marxa-nardica-i-cultura-garrigues-vinaixa/