- Els Omellons

Arriba la 2a Marxa popular de les Cabanes de volta dels Omellons

És una caminada no competitiva per descobrir l'entorn natural i patrimonial

Els Omellons prepara per aquest diumenge, 23 de març, la segona edició de la Marxa popular de les Cabanes de volta, una caminada no competitiva de 14 quilòmetres per descobrir l'entorn natural i patrimonial d'aquest municipi, organitzada per l'Ajuntament i les associacions de joves, de dones i de jubilats.

Pensada per a fer caminant o corrent, o combinant les dues modalitats, discorre per un traçat que porta els participants a contemplar el paisatge típic garriguenc, amb camps d'oliveres i ametllers, cabanes de volta i altres construccions de pedra seca, a més de l'ermita de Sant Bonifaci, del segle XIV, on hi haurà un avituallament. L'any passat la marxa va celebrar-se a finals d'abril, però la pluja va fer la guitza a l'estrena i va obligar a modificar una part del recorregut.

La sortida és a les nou del matí de la plaça i l'arribada a la zona esportiva, on s'oferirà un esmozar calent. El preu d'inscripció és de 7€ si és anticipada i 10€ el mateix dia. Per als menors de sis anys és gratuïta. De momentm, a menys de quatre dies de la marxa, només queden 30 de les 400 places disponibles. En cas de no haver arribat al límit el diumenge, s'admetran 20 inscrits el mateix dia.