- Sarroca de Lleida

Sarroca participa a la primera cursa atlètica al voltant del pantà d'Utxesa

Un 80% del recorregut és per pista de terra.

Sarroca de Lleida, junt amb Torres de Segre i Aitona, posa en marxa la primera edició de la Volta al Pantà d’Utxesa, una cursa atlètica de 10 quilòmetres que se celebrarà el diumenge 8 de juny. Un euro de cadascuna de les inscripcions anirà destinat al Centre Assistencial Sant Joan de Déu

A la presentació, celebrada aquest dimarts a la sala de premsa de la Diputació de Lleida, hi han participat el cap de Relacions Interdepartamentals, Antoni Fo; l’alcalde de Sarroca de Lleida i president del Consorci d’Utxesa, Jaume Revés; l'alcalde de Torres de Segre, Josep Ramon Branzuela; el regidor d’esports d’Aitona, Abel Mestre, i el regidor d’esports de Torres de Segre i membre de l’organització, Lluís Companys.

Es preveu que hi participin uns 350 corredors, en un itinerari d'un 80% de terra i un 20% d’asfalt, sense grans desnivells, cosa que el fa apte per a un públic ampli. A la presentació, Lluís Companys va agrair als ajuntaments i a la Diputació el seu suport i va encoratjat els amants de l’esport i la natura a no perdre’s la cita. “Ja fa molt temps que teníem la idea de crear una prova en aquest espai, atès que és un lloc idíl·lic en un terreny envoltat d’una fauna i una flora única a les nostres contrades. Ara ja és una realitat i esperem que tot surti a la perfecció per poder continuar en pròximes edicions”.

Les inscripcions ja es poden formalitzar i el preu és de 13 euros -si no cal llogar el xip- o 15 amb lloguer de xip.