- L'Albi

L'Albi prepara un circuit fix de Dirt Track

Moto Club Segre, Moto Club Circuit d'Alcarrás i Moto Club Lleida organitzen la primera Copa Dirt Track Rodi Michelin, que es celebrarà durant l'estiu a diferents punts de la demarcació de Lleida. Entre aquests, l'Albi, a les Garrigues, on el 2 d'agost es farà una de les cinc curses del campionat. La resta, estan previstes als circuits d'Agramunt, d'Alcarràs, de Lleida i de Castellnou de Seana.

Per acollir la prova, els aficionats al motociclisme de l'Albi estan construint aquests dies una pista, que ja quedarà fixa, i treballant a fons per tenir-la en les millors condicions. Un dels promotors del circuit és un pilot veterà de Dirt Track del poble, Jaume Gaya, que ha competit a la vora de professionals al Superprestigio Dirt Track que es va celebrar fa uns mesos al Palau Sant Jordi de Barcelona.

La cursa de l'Albi tindrà lloc durant la Festa Major del poble i la parcel·la s'està adequant perquè el públic pugui veure l'espectacle des de primera línia i amb les millor vistes. De moment.

La Copa Dirt Track Rodi Michelin neix per impulsar aquesta modalitat, que compta cada vegada amb més adeptes dins del motociclisme. Marc Márquez, Àlex Márquez i Tito Rabat, per exemple, ja l'utilitzen. No és un campionat oficial, però sí que estarà inclòs dins l'àmbit de la Federació Catalana de Motociclisme.

Hi hauran diverses categories i el format de la competició serà un "tots contra tots". Només es classificaran els 34 millors temps dels entrenaments cronometrats.