- L'Albi

Una altra gran temporada de l'Albi

La setmana passada destacàvem la salvació in extremis dels equips de futbol de les Borges i Juneda, que aconseguien mantenir-se a Segona i Tercera, respectivament. A Segona, però, la situació ha estat ben diferent per a un altre equip garriguenc, l'Albi, que ha pugnat al capdamunt de la classificació i només ha estat superat pel Lleida i el Mollerussa. L'any passat, l'Albi va quedar quart, però a 17 punts del segon, mentre que enguany la distància ha estat només de 5.

Es tracta, a més, del poble més petit que juga a aquesta categoria, així com dels que té menys pressupost i els recursos més limitats. Tot i això, aquest any ha aconseguit quedar-se a un pas de l’ascens.

Entre la plantilla ha destacat Francesc Salat, que amb 41 gols ha estat el màxim golejador català des de Segona B fins a Segona Catalana. De fet, durant la temporada ha estat noticia a diaris esportius de pes com Mundo Deportivo o Sport.

D'altra banda, ha destacat també el porter, Marc Fernández, que ha estat el millor porter de la categoria pel que fa a mitjana de gols encaixats per partit, amb un total d'1,04 gols per partit. 

L'equip seguirà la temporada vinent amb la mateixa plantilla i "les mateixes ganes de seguir competint amb la majoria d’equips de capitals de comarca de la província de Lleida", expliquen des del club.