- Maials

Segona Final Four de futbol sala a Maials, amb el Salou com a vencedor

(foto: PB Maials)

El dissabte 30 d’agost, la penya barcelonista “ La Societat “ de Maials va organitzar la segona Final Four de Futbol Sala amb la participació dels equips de futbol sala federats de Maials, Almatret, Salou i Riba-roja d’Ebre.

El partit inaugural el van disputar el F.S. Maials contra el F.S. Riba-roja d’Ebre, amb victòria de l’equip del municipi de la penya per un clar 5-0. El segon partit de la tarda va enfrontar el F.S. Salou amb el F.S. Almatret, amb victòria de l’equip de la Costa Daurada per un ajustat 3-0 que es va decidir en els minuts finals.

La final de consolació la van disputar el F.S. Riba-roja d’Ebre contra el F.S. Almatret i la victòria va ser per al F.S. Almatret per 1-3. La final la van disputar el F.S. Maials i el F.S. Salou, un club de dues categories per damunt i que, demostrant aquesta diferència, els seus joves jugadors es van imposar per 2-5.

El torneig va estar arbitrat en tot moment pel que es considera la millor parella actual del futbol sala català, Héctor Sarrat i Xavier Pons, que aquest any militaran a la Primera Divisió del futbol sala estatal.

Després del torneig es va fer un sopar entre tots els jugadors participants, àrbitres i membres de la junta directiva de la penya. Durant tot el torneig hi va haver molta afluència de públic a les graderies del pavelló municipal de Maials.