- Maials

La Penya Barcelonista de Maials tanca la temporada amb sor Lucía Caram

Les penyes de Ponent van organitzar un vol a Berlín des d'Alguaire.

La Penya Barcelonista de Maials organitza aquest diumenge 28 de juny els actes de cloenda de la temporada amb una jornada que inclou un dinar popular, una xerrada i un col·loqui. El dinar es farà a la sala de ball de La Societat i és gratuït per als socis i 10 euros per la resta. Posteriorment tindrà lloc un col·loqui sobre el futur del Barça amb Jose Luis Carazo i altres periodistes esportius relacionats amb l’equip. Per acabar, s’ha programat una xerrada amb sor Lucía Caram, nomenada Catalana de l’Any 2015, sobre la pobresa infantil.

La jornada s’acompanyarà també de l’exhibició de trofeus que cedeix el club, la visita de l’Avi del Barça i del delegat de Ponent Nord, Pere Mentruit.

La temporada que es tanca ha estat marcada, esportivament, pel triplet aconseguit pel FC Barcelona, l’últim títol del qual va ser la copa de Champions el 6 de juny a Berlin. Amb motiu d’aquella final, la Federació de Penyes de Lleida Sud va fletar un vol xàrter que, per primera vegada, sortia de l’aeroport de Lleida-Alguaire. Hi van volar 180 persones, entre les quals algunes de l’Aragó, La Rioja i Navarra. El vol tenia un cost de 100.000 euros, que les penyes van avançar sense saber quanta gent s’hi acabaria apuntant. Finalment, tot va anar sobre el previst i el balanç que en fan les entitats és molt satisfactori. La Federació, a més, va organitzar un autocar per anar a Berlin.

El divendres 26 de juny, les penyes de la Federació Lleida Sud, entre els quals hi ha, a més de la de Maials, les d'Almatret, Torrebesses, Castelldans i les Borges, es trobaran en una reunió a Fraga.