- La Granadella

Un torneig de futbol sala de la Granadella parodia el cartell de la Festa Major de Lleida

El torneig estiuenc de futbol sala que es fa a la Granadella des de fa cinc anys ja ha escollit el cartell d'entre totes les propostes que s'hi han presentat. L'autor és Toni Cervelló i l'obra és una paròdia del cartell de la Festa Major de Lleida d'aquest any, que va aixecar polseguera pel seu estil i pel cost que va suposar a les arques públiques. En lloc de la Seu Vella, aquí apareix la façana de l'església de Santa Maria de Gràcia, el temple emblemàtic de la Granadella, conegut també com "la catedral de les Garrigues" per la sumptuositat i les dimensions.

La nova edició del torneig tindrà lloc entre finals de juny i principis de setembre, en funció del nombre final d’equips inscrits, que a poques hores de tancar el termini, de moment són sis. Una de les particularitats d'aquest torneig és que els seus integrants han de tenir alguna relació amb la Granadella, ja sigui per haver-hi nascut, per viure-hi, per festejar-hi, etc.

Organitzat per un grup de persones encapçalat per Martí Vilà, la iniciativa no té cap ànim de lucre i el que es recapta d’inscripcions, junt amb l’aportació municipal, es destina a pagar les copes, l’aigua i el material mínimament necessari per celebrar el torneig. Els partits es disputen entre setmana, de dilluns a dijous, i els quatre primers classificats passen a les semifinals. El torneig acaba un dissabte amb la final, el lliurament de trofeus i un sopar per a tots els participants.