- El Vilosell , Juneda , L'Albagés

Cursa al Vilosell, caminada a Juneda i BTT a l’Albagés

(foto: Olga Bergua)

Aquest diumenge, 16 d’octubre, hi ha a les Garrigues ters cites recreatives-esportives: la Cursa entre Vinyes del celler Tomàs Cusiné al Vilosell, la caminada que organitza Talma a Juneda i la Transisquella, la desena edició de la marxa de BTT que es fa a l’Albagés.

La Cursa entre Vinyes té dos circuits, un de 8 km –que es pot fer en modalitat cursa o en modalitat caminada- i un de 16 i farà una aportació a la Fundació Catalana de Lupus, una greu malaltia crònica que afecta majoritàriament les dones. La jornada, que és el tercer any que es fa, inclou tast de vins del celler.

A Juneda, l'associació Talma, de serveis i suport a les persones, organtitza la segona caminada per la banqueta a lde Quarta Séquia del Canal d'Urgell, que enguany commemora els 40 anys d'aquesta entitat de caire social. La cita sortirà de Juneda i arribarà als Nou Salts, passant per la Primera i la Segona Màquina, un total de 8,5 km.

Per la seva banda, a l’Albagés, la Transisquella arriba a les 10 edicions. Els circuits són un de 32 km i 700 m de desnivell i un de 45 km i 1000 m de desnivell. Com és habitual, aquesta marxa de BTT destinarà els beneficis a l’associació de nens amb càncer Afanoc.