- Les Borges Blanques

El CF Borges tindrà himne a partir de l'agost

Foto: J.M.M.

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de les Borges Blanques i la junta del FC Borges, amb motiu de la celebració del centenari del club, es van posar en contacte amb el compositor productor i també col·laboradors del SomGarrigues, Joan Maria Morlans, per tal de crear un himne per l'equip.

Com a particularitats, aquest himne, compta amb una lletra que parla sobre diversos elements característics de les terres garriguenques i en especial de Les Borges Blanques. També s'ha volgut fugir dels himnes típics, per això l'han creat amb un ritme més modern, pensat perquè pugui perdurar en un futur i amb l'objectiu d'animar tota l'afició i l'equip.

L'himne, que tindrà una durada aproximada d'un minut i mig, està elaborat amb un estil rapejat, on, a part de la veu, que la posa Morlans, també ha comptat amb la participació de Nerea Català i Laia Noguera, del cor borgenc Eurídice; Josep Rosselló del cor, també borgenc, Garrampem i amb Gerard Bellmunt, per fer els cors de l'himne. Aquest cor representa simbòlicament tota l'afició del club. Així, doncs, hi ha dues parts destacades en aquesta composició, una primera part és la cantada i que conté la lletra de l'himne on es parla de la història del club, de l'equip, dels jugadors i dels valors i una segona part on guanya més pes la música i el cor i està destinada a motivar als jugadors i a l'afició per obtenir un bon resultat en el partit.

Últims retocs

Tota la producció de l'himne ha estat de la mà de Joan Maria Morlans en el seu estudi Master Lands Studios, a les Borges Blanques. La producció ja està quasi bé acabada i alguns dels membres de la junta l'han escoltat i han donat l'aprovació. Ara, només queda acabar de retocar algunes coses i, segons Morlans, preveu que la tindrà finalitzada a finals d'aquest mes de juliol.

Joan Maria Morlans assegura que és un himne que està a l'altura d'un club com és el FC Borges, ja que hi ha molts esforços i hores dedicades i que compta amb grans artistes.

La presentació oficial de l'himne serà a la tercera setmana d'agost al partit del centenari del club on jugaran contra el Lleida. Aquest centenari és un homenatge als fundadors del FC Borges i també han convidat a expresidents i exjugadors que han passat pel club.