Futbol
- Juneda

El camp de gespa artificial de Juneda podria estar acabat per Tots Sants

Avui es preveu enllestir l'asfaltatge i la setmana que ve arribarà la sorra i la gespa artificial.

(foto: Aj. Juneda)

Les obres de substitució de la gespa natural per l’artificial al camp municipal d’esports de Juneda encara la recta final. Avui dijous està previst que finalitzin els treballs d’asfaltatge previ i la setmana que ve arribarà la sorra i la gespa artificial que van a sobre. Segons fonts municipals, “l'arquitecte encarregat de la supervisió de les obres, Jordi Capell, ha comentat que amb tota probabilitat el camp estarà finalitzat l'1 de novembre”

Aara fa nou mesos, al desembre, es va aprovar al pressupost de l'Ajuntament una partida de 350.000 euros per a la instal·lació de la gespa artificial i, tot seguit, es va procedir a la licitació i adjudicació de les obres, que va recaure en l’empresa MiJ Gruas. Els treballs van començar aquest estiu, després del festival Kalikenyo Rock al mateix recinte, i inclouen també el canvi dels focus per uns d'abatibles.

El CF Juneda, que actualment juga a Segona Catalana, ha fet la pretemporada i l'inici de la temporada en camps dels municipis pròxims a l'espera de la finalització de les obres.