El Club Patí Borges i el Club Hoquei Juneda participen als Campionats de Catalunya de Xous i Quartets

Els dos clubs garriguencs van desplaçar-se al Pavelló Olímpic Municipal de Reus, el cap de setmana del 17 i 18 de febrer, per competir amb altres clubs del territori català.

(Foto: Club Patí Borges)

El Club Patí Borges i la secció de patinatge artístic del Club Hoquei Juneda van participar al Campionat de Catalunya de Grup de Xous i Quartets, que va tenir lloc el passat 17 i 18 de febrer al Pavelló Olímpic Municipal de Reus; on prop de mig miler de patinadors i patinadores van representar un total de 48 grups de les quatre territorials de Catalunya.

El Club Patí Borges, que competia en la categoria Juvenil, va obtenir la 12a posició amb un total de 58,6 punts per la coreografia ‘Sentiments Robats’. La victòria en aquesta categoria se l’emportava el club Reus Deportiu amb 84,3 punts. El CH Juneda va aconseguir l’11a posició en la categoria Xous Petits, amb el ball ‘El teu reflex’, on el CP L’Aldea es va emportar la victòria amb 92,6 punts.

Els dos clubs garriguencs destacaven la gran feina de les patinadores i entrenadores per aconseguir plaça en aquest campionat i assolir un gran nivell durant la temporada.