CULTURA
- La Pobla de Cérvoles

La Pobla de Cérvoles acollirà un concert de música d'orgue l'11 de setembre

El Festival de música d'orgue arribarà a la Pobla de Cérvoles el proper 11 de setembre i comptarà amb la participació de l’organista José Ignacio Palacios. L’església parroquial del municipi acollirà a les 19.45 hores el concert que inclourà obres de Valente, López, Cabanilles, Lidón, Mestres, Viola, Casanoves, Cabó i Manzano.

Per aquesta nova edició del cicle Orgues de Ponent i del Pirineu, a banda dels concerts estrictament d’orgue, l'Associació d'Amics de l'Orgue de les Comarques de Lleida (com a organitzadora i coordinadora del festival) també ha previst la participació i incorporació d’altres instruments i formacions musicals.

Per tant, hi haurà combinacions musicals com cant i orgue; veu, flauta i orgue; orquestra i orgue; i trio de corda i orgue. Aquesta varietat tímbrica en un cicle de música d’orgue respon a l’objectiu de mostrar, d’una banda, les diverses possibilitats d’aquest monumental instrument, però també per atraure un públic més diversificat i alhora fomentar altres instrumentistes i formacions de les terres de Lleida.

Aquesta dotzena edició del cicle d’Orgues de Ponent i del Pirineu compta amb l'ajut inestimable dels Ajuntaments de Cervera, Lleida, La Pobla de Segur, La Seu d'Urgell, Tàrrega, Tremp, Verdú i Vielha-Mijaran, amb el suport de la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i "la Caixa". Tots els concerts són d'entrada gratuïta.