COMARCA

La I Trobada Jove de les Garrigues es diu Garrigotrobada i se celebrarà a Vinaixa

El jove d'Arbeca Albert Nadal posa nom a la Trobada Jove

Vinaixa acollirà el proper 2 d’octubre la I Trobada Jove de les Garrigues que neix des de l’àrea de joventut del Consell Comarcal com una proposta encarada a reunir tots els joves de la comarca. Ja té nom. Es dirà Garrigotrobada, un nom presentat per Albert Nadal, un jove d’Arbeca. L’oficina Jove de les Garrigues va convocar un concurs per posar-hi nom, a través de la seua pàgina a la xarxa social Facebook.


Aquesta és una trobada que ha de servir per fer que els joves puguin trobar un lloc on donar-se a conèixer i interrelacionar-se entre ells. La jornada comptarà amb nombroses activitats; una taula rodona, una xerrada, tallers, jocs, actes esportius, de salut, actuacions dels grallers, gegants i capgrossos, d’escala en hifi i correfocs, entre moltes altres. No hi poden faltar tampoc en una cita com aquesta els concerts, amb grups com Obrint Pas, Strombers, Dakidarria, Alè d’All i Dj. Excés.


Des del Consell Comarcal de les Garrigues i l’Oficina Jove veuen la Garrigotrobada com una oportunitat per desenvolupar i enfortir el teixit associatiu juvenil del territori, per poder evidenciar el talent i la creativitat juvenil de la comarca, constatar l’interés i el compromís de la societat vers una cita en que s’hi aplegi la població jove i finalment deixar una eina per a les futures generacions.

La Garrigotrobada pretén ser una cita itinerant, és a dir, que la celebració d’aquesta tingui lloc cada cop en una població diferent de la comarca.