CULTURA
- Les Borges Blanques

El caragol Banyetes visita les Garrigues

Foto d'arxiu del Banyetes signant llibres.

Com és habitual cada any, un cop superat l’estiu, la biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques reprèn les seues activitats infantils. La primera d’elles serà el proper divendres 24 de setembre a les 19.00 hores i tindrà com a convidat especial el caragol Banyetes. Mònica Perelló i la Montse Vidal explicaran el conte Banyetes i el riu Segre adreçat als nens i nenes de P-3 P-4 i P-5. Editat per l’editorial Fonoll aquest conte és la presentació general del Banyetes i els seus amics que es troben o visiten els entorns del riu Segre. És el primer títol d’una col·lecció que fomenta els valors de solidaritat, amistat respecte al medi ambient i coneixement del territori.

Aquest conegut personatge tornarà a visitar la capital de les Garrigues el divendres 8 d’octubre a les 19.00 hores. En aquesta segona ocasió seran els nens i nenes de 1r, 2n i 3r de primària qui el podran conèixer. A la sessió Taller de contes, amb la Maria Balcells i la Laura Montserrat, els assistents podran parlar amb el Banyetes i escoltar la història de Banyetes i el riu Segre.

D’altra banda, la biblioteca de les Borges també recupera les trobades del grup de lectura. La primera d’aquesta tardor es farà dilluns 27 de setembre a les 17.30 hores i es comentaran alguns llibres de Eduard Punset.