COMARCA
- Vinaixa

Vinaixa, a punt per acollir la Garrigotrobada

El Consell Comarcal de les Garrigues ha acollit aquest dijous 23 de setembre la presentació oficial de la Garrigotrobada, la primera trobada pels Joves de les Garrigues que se celebrarà el proper 2 d’octubre a Vinaixa. En el seu discurs, l’alcalde Francesc Bonet ha volgut remarcar la importància de donar resposta al jovent, “un sector vital, sovint oblidat per les administracions” . Així mateix, s’ha mostrat confiat en què serà un èxit: “L’acollim amb il·lusió perquè a Vinaixa gaudim d’una dinamització social, un grup de joves disposats a treballar perquè la trobada sigui tot un èxit”.

Des de l’Associació de Joves Corregó, Josep Maria Tarragó, ha explicat que ja està tot a punt per acollir la Garrigotrobada, un certamen que ha explicat fa una forta aposta per la nit, amb l’arribada del Festival Itinerant de la Música Catalana Fes Tour 2010 a càrrec de Terceravia. Els encarregats d’animar la nit seran els grups musicals Obrint Pas, Strombers, Kontra-band, Alè d’All i Dj. Topo.

La jornada comptarà amb d’altres activitats; una taula rodona entre regidors i presidents d’Associacions de Joves que servirà per intercanviar experiències, compartir vivències, detectar necessitats comunes, establir relacions entre associacions...; una xerrada, activitats esportives i l’Art Jove, una iniciativa que pretén donar a conèixer algunes de les activitats que des de les associacions dels diferents municipis es duen a terme. I és que aquesta és una trobada que ha de servir per fer que els joves puguin trobar un lloc on donar-se a conèixer i interrelacionar-se entre ells.

La Garrigotrobada és un certamen organitzat a tres bandes, amb l’Associació de Joves Corregó, l’Ajuntament de Vinaixa i l’equip tècnic de joventut del Consell Comarcal de les Garrigues.