COMARCA
- Juneda

Juneda convoca el segon Concurs de Cuina

Imatge dels plats presentats en l'edició de l'any passat.

La regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Juneda ha convocat el segon Concurs de Cuina Vila de Juneda amb el mateix objectiu amb què va nèixer l’any passat: potenciar el consum de productes frescos de les terres de Lleida, les receptes tradicionals i recuperar l'hàbit de cuinar a casa. Com la convocatòria passada, el concurs s'emmarca en el programa d’actes i activitats de la Fira Tasta-ho! que se celebrarà aquesta tardor.

Pel que fa al concurs, qualsevol persona que no es dediqui professionalment al món de la restauració s’hi pot inscriure de l’1 al 15 d’octubre a les oficines de l'Ajuntament. El dia 24 d’octubre, última jornada de la fira, els participants hauran de lliurar el seu plat o plats al Pavelló Municipal de Juneda, entre les 12.00 i les 14.00 hores. Cada participant podrà presentar fins a tres plats, un plat calent, un de fred i unes postres.

Com l’any passat, les millors receptes dels plats presentats es recolliran en un llibre. L’edició publicada enguany amb les receptes del concurs del 2009 ha gaudit de molt d’èxit, per això la regidoria de Festes i l’editorial Fonoll, repetiran la iniciativa amb les receptes de la segona edició del concurs.

Els plats guanyadors obtindran un premi de 250 euros en metàl·lic i, si així es determina, es lliuraran accèsits per valor de 100 euros. El jurat estarà constituït per persones vinculades amb el sector de la restauració.