COMARCA
- Juneda

L’Espluga Calba inaugura el primer punt TIC de la Borrassa

Foto arxiu de les instal·lacions de la Borrassa a les Borges Blanques.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Jordi Bosch, inaugurarà el proper 2 d’octubre el primer punt TIC de la Borrassa de l’Espluga Calba. L’acompanyaran l’alcalde del municipi i alhora conseller comarcal de noves tecnologies, Josep Cunillera i el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Josep Lluís Balsells.
El punt TIC de l'Espluga Calba consistirà de tres ordinadors, una impressora i una zona wi-fi per tar de donar accès a internet a la població a més de formació en noves tecnologies.

Aquest punt TIC forma part del desplegament comarcal del projecte del Consell Comarcal de les Barrigues, la Borrassa Rural Lab, que compta amb finançament de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i consisteix en promoure el coneixement i l'ús de les noves tecnologies entre la ciutadania de les Garrigues amb la creació d'un centre TIC de referència a les Borges Blanques i un punt TIC a cada municipi de la comarca, a més de zones wi-fi allà on sigui possible i la realització d'activitats d'assessorament i formatives tan al centre de referència de les Borges com a la resta de municipis de la comarca amb una aula mòbil. Fins a la data, pel desplegament dels punts TIC a la comarca el Consell Comarcal ja te signats convenis amb 9 municipis.