COMARCA
- Arbeca

Arbeca organitza una jornada de portes obertes de la nova residència i centre de dia

Arbeca es prepara ja per a gaudir de la jornada de portes obertes del nou centre de dia i residència geriàtrica integral.Tal i com expliquen des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, tot i els entrebancs i el temps invertit, finalment la població d’Arbeca tindrà la seva residència geriàtrica i centre de dia.

Si s’acompleix el calendari estimat es preveu que durant el mes de març es desenvolupi la jornada de portes obertes perquè tots els vilatans puguin visitar i observar les instal·lacions del nou equipament. Es tracta d’una residència amb una capacitat de 30 places residencials i unes 40 per a centre de dia, amb l’objectiu de poder cobrir les necessitats existents al territori. La residència municipal tindrà una gestió privada i oferirà la màxima diversitat de serveis a la carta per adaptar-ho a les necessitats imperants de la població com servei de transport adaptat, perruqueria, bugaderia, fisioteràpia, etc.

A més, segons apunten fonts consistorials, l’existència d’un servei d’aquestes característiques també resulta un revulsiu econòmic per a la població, ja que pot ofertar diferents llocs de treball per a perfils existents que estan en recerca activa de feina.

Aquesta residència que s’ubica en una nova zona, l’avinguda President Tarradellas, la qual alhora compta amb un espai òptim per a poder passejar, prendre el sol i gaudir d’un l’espai urbà envoltat de natura. En aquesta avinguda i per tal de fomentar l’exercici entre els més grans de la població s’instal·larà properament al costat del monument als arbequins que han mort en les guerres, un parc de salut per a facilitar l’exercici entre la població més veterana.