CULTURA
- Maials

Tremendos, nominats als Premis Arc

El grup de versions Tremendos, amb local d’assaig amb seu a Maials, han estat nominats als Premis Arc 2011, com un dels quatre millors grups de versions de Catalunya. L’Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya (ARC) lliurarà els seus guardons anuals el proper 16 de novembre a la Sala Luz de Gas de Barcelona.

El jurat està format per personalitats de reconegut prestigi. Alguns dels components d’aquest any són el director àrea de música de l’Institut Català de les Indústries Culturals., Albert Bardolet; el director dpt. Emissores musicals a Prisa ràdio, Carles Gilibets; el periodista especialitzat en informació musical al diari El Punt,G uillem Vidal; el coordinador Rac 105, Joan Guilarte; el president ARC i director general de The Project, Joan Roselló; el president del Musicat, Josep Reig; el director del Grup d’Enderrock, Lluís Gendrau; el director MMVV i Poparb, Marc Lloret; la directora de l'Àrea de Promoció Internacional de l’Institut Català de les Indústries Culturals, Marisol López; i el director Promoartsmusic i membre de la junta d’ARC, Xavi Pascual.

Nous reptes

De cara al 2012, el grup de versions Tremendos, incorporarà nous èxits al seu efectiu repertori, així com també nous elements d’escenografia i llums. Per altra banda, Tremendos està tenint un important ressò a les xarxes socials, concretament al Facebook, amb 5.000 amics i amigues i gairebé 3.000 fans a la seua pàgina oficial 'Tremendos (grup de versions)'. Els components són: David Masot (veu), Benjamí Quiroga (guitarra i veus), Robert Masip (baix i veus), David Rovira (guitarra), Marc Magrí (teclats) i Jordi Miralles (bateria). El grup, que enguany fa divuit anys que es va fundar (al 1993), acabarà la temporada amb més de quaranta actuacions.

Precisament, Tremendos ja prepara la seua propera actuació. Serà el dijous 27 d’octubre quan el grup esdevindrà un dels principals reclams a la multitudinaria festa de l’agrocastanyada a la discoteca Wonder de Lleida.

Altres actuacions del grup són l’11 de novembre a la Festa Major de Balaguer i, al desembre, al concert solidari de la Creu Roja i a les Festes de Sant Andreu, a Barcelona.