CULTURA

Mas Blanch i Jové sorteja cinc entrades per la tercera edició de la Vinya dels Artistes

El celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles ha convocat un concurs a través del facebook pel sorteig de 5 entrades dobles per la tercera edició de la Vinya dels Artistes. Tindrà lloc el proper 9 de juny i enguany l’artista convidat serà Esteve Casanoves. L’esdeveniment estarà dividit en dues parts. A la primera, el públic gaudirà d’un espectacle dirigit per la creadora artística Maria Vera i que portarà per títol Al moll de l’os, l’olivera, una aposta –segons la gerent d’aquest celler, Sara Jové– “vinculada amb el concepte de l’harmonia, en el qual es barrejarà música, dansa, poesia i altres sorpreses per fabricar un sentiment d’amor entre l’espai i els espectadors que sigui capaç de perdurar en el temps”.

A continuació, una acròbata destaparà La llum planant damunt la Terra, l’escultura de més de 8 metres d’altura d’Esteve Casanoves que, presidint la vinya, integrarà el ferro, el vidre i la llum perquè es fusionin amb la Terra.

Finalment, els assistents podran conèixer el vi Saó Expressiu a Esteve Casanoves: “Cada ampolla és una obra única de l’artista i l’edició està limitada a només 300 ampolles magnum”, ha dit Jové. La nit acabarà enmig de la Vinya dels Artistes amb un maridatge dels vins Saó Blanc, Saó Rosat, Saó Abrivat i Saó Expressiu amb cuina del territori i amb música sota les estrelles.