CULTURA
- Juncosa

Música i poesia en un entorn espectacular amb vistes al Montsant

Una vuitantena de persones vingudes de la comarca i de poblacions de fora van assistir a la primera sessió del cicle d’intervencions artístiques Delicadeses –Art de Tros celebrada aquest 2 d’agost a Juncosa, a l’Hostal de la Serra, en un indret prop de la frontera amb el Priorat. La vetllada va comptar amb l’actuació del músic i cantant gironí Eduard Canimas.

A continuació, va ser el torn de la poesia d’Agustí Bastra recitada pel sabadallenc Xavi Grimau. Tot plegat, mentre el públic contemplava la posta de sol, una de les raons de ser del cicle Delicadeses.

Segons els seus organitzadors, La Fàbrica Bella i l’Ateneu Popular Garriguenc, aquest indret és sens dubte un dels que més ha agradat als assistents en aquestes cinc edicions pel seu entorn espectacular. Durant les actuacions, el públic quedava encarat a la Serra del Montsant.
 

Pròxima sessió
La segona sessió tindrà lloc el 9 d’agost al terme municipal de Castelldans. La companyia de teatre gestual, circ, i humor Katraska presentarà el seu espectacle Low Cost, adreçat a un públic familiar. Es tracta de dos músics que toquen només una cançó. Però tots els problemes fins a aconseguir-ho faran riure i passar una bona estona al públic assistent.

Tot seguit, arribarà el recital del poeta Enric Casasses, recentment guardonat amb el Premi Nacional de la Cultura i de les Arts.