CULTURA
- Castelldans

La biblioteca de Castelldans tindrà un grup de lectura

La biblioteca Josep Benet i Falcó (foto: Biblioteques de la Generalitat de Catalunya)

Serà el proper dilluns 22 d'abril, la revetlla de Sant Jordi, que està previst que es formi el nou grup de lectura de Castelldans, a la biblioteca Josep Bellet i Falcó. Aquesta població, doncs, s'afegirà a la llista de municipis que sí disposen d'un grup els membres del qual es troben regularment per comentar el llibre o novel·la que han acordat llegir.

És el cas de Juneda, Cervià, el Cogul i les Borges, on els grups de lectura han esdevingut una activitat que s'ha arrelat amb força i que alhora, en els municipis més petits, han acabat també per desenvolupar la funció de punt de trobada. Fulleda ha estat l'últim poble en crear-ne un, tot just el passat mes de març.   

El proper serà Castelldans que, fins ara, no tenia cap grup d'aquest tipus. La idea de formar-ne un va sorgir de la mateixa biblioteca després de veure que "diversos pobles n'organitzaven i que tenien bastant èxit entre els participants".

"No sabem quantes persones serem, però si finalment som un grup reduït també estarà bé, ja que serà més fàcil comentar les lectures", expliquen des de la biblioteca Josep Bellet i Falcó. 

La cita, per a tots aquells interessats en formar part del grup de lectura, serà dilluns 22 a les 21.00 h a la mateixa biblioteca. En aquesta primera trobada, a banda de saber qui en formarà part, també es decidirà quina serà el primer llibre a llegir.