CULTURA
- Granyena de les Garrigues

Granyena prepara un mes d’agost ple d’activitats

Granyena de les Garrigues no celebra la seua Festa Major fins a primers d’octubre, però durant l’estiu no s’ha volgut quedar enrere i ha organitzat pel mes d’agost un seguit d’activitats de tot tipus i per a totes les edats que combinen la cultura i la diversió.

Un dels pròxims actes més rellevants serà el proper 10 d’agost, en què el Centre d’Estudis Local de Granyena de les Garrigues, farà un acte institucional i cultural del seu centre i presentarà l’entitat. D’altra banda, també s’inaugurarà l’exposició fotogràfica ‘L’evolució urbanística del nostre poble’ i es comptarà amb els arquitectes Juanjo Florensa Mateu i Francisco Florensa de Alfonso que oferiran una conferencia sota el títol ‘Granyena ahir i avui’.

Durant aquest ‘Agost cultural’ s’han preparat també xerrades, exposicions, obres de teatre, activitats a l’aigua per als més petits i molts actes més. Tot plegat, ha estat una iniciativa impulsada per l’Ajuntament del poble, l’Associació juvenil JiG, el grup Esplai de jubilats i el Centre d’Estudis Locals (CEL).

Programa d'actes