CULTURA
- La Granadella

Música d’avantguarda, dansa i pintura ompliran la balma del Triquell

En l'edició de l'any passat també es va fer una actuació a la balma del Trinquell

La segona edició d'Oleaterra proposa per aquest dissabte, 10 de juny, una experiència artística a la balma del Triquell de la Granadella. Els encarregats d'amenitzar la jornada musicalment serà el Moviment d'Insurrecció Sonora (MIS), un col·lectiu de 8 músics que llegeixen una partitura gestual que es crea a partir dels signes del director.

Durant la vetllada, que començarà a les nou del vespre, també hi haurà una actuació de dansa amb Maria Mora i una projecció d'artistes plàstics de Ponent.

Silvia Comes entre oliveres

L'última proposta d'Oleaterra serà el 17 de juny i serà un concert de la cantautora Silvia Comes enmig d'un camp d'oliveres.

La segona edició d'aquesta iniciativa cultural va ser inaugurada el passat 21 de maig i el 4 de juny ja es va fer una actuació de dansa a l'antic dipòsit de la Granadella a càrrec del grup lleidatà Danscape. També es va projectar l'exposició "La Miranda".

L'objectiu és aportar a aquests indrets un seguit d'experiències artístiques que passen per la dansa, la música i les videoprojeccions i que tenen la promoció de la cultura de l'oli com a principi.