URBANISME
- El Cogul

L'artista Lily Brik treballa en un mural de benvinguda al Cogul

L’artista treballarà durant tres setmanes en una obra de gran format encarregada per l’Ajuntament i que es veurà venint de Castelldans.

La dissenyadora i grafitera Lily Brik, nom artístic de la lleidatana Mireia Serra, treballa des de dimecres passat en un mural de gran format al Cogul en què plasmarà motius relacionats amb el poble i el paisatge de la zona. L'obra, encarregada per l'Ajuntament, es fa en un mur del carrer Vileta, al vessant nord del nucli urbà, visible de la carretera que ve de Castelldans, i es preveu el procés duri unes tres setmanes, de manera que estigui enllestit abans de l'1 de maig, que és la Festa Major local.

El consistori ja feia temps que anava darrera de la idea, arran de l'èxit del festival de murals i art rural GarGar de Penelles (La Noguera), on Lily Brik ha estat una de les participants. Finalment, el consistori va contactar fa quasi un any amb l'artista i van acordar fer el mural aquest 2018. Aquesta no serà la primera obra de Lily Brik a les Garrigues, ja que anteriorment ha deixat empremta també a diversos llocs de Juneda (recinte del camp de futbol, pista Parc Alegria, pavelló poliesportiu i un taller de motos), a les Borges Blanques (pub Egipsy) i en unes sitges d'una granja de l'Albi.