CULTURA

Comença el rodatge del nou curt de terror d’Octavi Espuga, 'Silent Agony'

Octavi Espuga

El 8 de Gener comença el rodatge del nou curtmetratge de terror d’Octavi Espuga, Silent Agony. Tindrà lloc a les terres de Lleida dintre de les poblacions de Les Borges Blanques, Juneda i Alfés. El rodatge, està planificat en 4 dies i finalitzarà el dia 16 de Gener a Alfés. L’Equip tècnic i artístic consta de més de 30 persones, en les quals s’inclou gent vinguda de Barcelona, Madrid i Granada. L’estrena està prevista per a finals del 2011 i s’espera que pugui participar en diversos festivals nacionals i internacionals.

Argument
“Silent Agony” és situa en un apartat orfenat, on gran nombre de nens viuen sota el pitjor tracte possible a l’espera d’algun que se’ls emporti i els canviï la vida. Silent Agony és una història sense diàlegs en cap moment en el que el so i la música jugaran un paper fonamental durant tot el metratge. Aquest fet ajudarà a que l’espectador es trobi desemparat, passejant per llocs apartats, desconeguts i que sobretot sigui testimoni d’escenes incòmodes que l’obliguin a reflexionar. El curt contarà amb la participació de 12 extres molt especials, ja que seran nens de 8 a 12 anys de les Borges els que formaran part d’aquest orfenat.

Octavi Espuga, Director. Les Borges Blanques 1983.
Amb la càmera en mà des de els 15 anys, Octavi Espuga ha experimentat en tot tipus de filmacions i produccions. Realitzador de diversos videoclips per a grups com Kitsch o Flai.
El seu últim curtmetratge BOX (2008), ha estat seleccionat i projectat en diferents festivals nacionals i internacionals, sent un dels cinc finalistes al premi TAC (Terror Arreu de Catalunya) el passat any 2010. “Silent Agony” representa el seu tercer curtmetratge com a Director.

Filmografia
Moreless, Ressurrection - Videoclip (2003)
Flai, Potser - Videoclip (2003)
Flai, Sara - Videoclip (2004)
Siete Lunas - Curtmetratge (2006)
Box - Curtmetratge (2008)
Moments of Glory, Morelands - Videoclip (2009)
Imitació, Kitsch - Videoclip (2009)
Vigília, Kitsch - Videoclip (2009)
Silent Agony (2011)