TURISME
- Arbeca , El Cogul

Una televisió xinesa s'interessa per les Garrigues

Una productora que fa reportatges de turisme en un recorregut per Europa visita Arbeca i el Cogul.

(foto: Pintures Rupestres del Cogul)

Un equip de televisió de la productora xinesa Nucks Production, que treballa per al canal Hong Kong TVB, ha estat aquests dies a les comarques de Ponent i el Pirineu, entre les quals les Garrigues, on han gravat escenes relacionades amb el turisme cultural, la pesca i la gastronomia. Concretament, a les Garrigues han visitat l’Espai Martinell de la cooperativa agrícola d’Arbeca i el centre d’interpretació de l’art rupestre del Cogul.

L’equip, format per un càmera i una periodista, va arribar dissabte a la ciutat de Lleida, on va visitar la Seu Vella. El diumenge van gravar a la Roca dels Moros del Cogul i, posteriorment, a la cooperativa d'Arbeca, on van fer un tast d'oli. A la tarda es van desplaçar fins a l'Alta Ribagorça, on van practicar la pesca amb mosca a la Vall de Boí, i ahir dilluns visitaven les esglésies romàniques de la comarca, l'Epicentre de Tremp i el municipi d'Orcau, vinculat al Geoparc. Avui dimarts havien de visitar un celler de vi al Pallars Jussà, des d’on prosseguiran el viatge cap a altres indrets de Catalunya.

L’estada forma part d’un recorregut per diferents països europeus, on la productora fa reportatges per al canal Hong Kong TVB. L’estada a la província de Lleida ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació i els diferents patronats de turisme dels indrets visitats.