TURISME
- Les Borges Blanques

Les Borges contracta un pla de comunicació turística

Un dels objectius és promocionar cal Gineret i s'ha adjudicat a la mateixa empresa que va fer l'audiovisual d'aquest recinte.

(foto: Xavi Minguella)

L'Ajuntament de les Borges ha contractat l'empresa tarragonina Insideco 2000 per dissenyar un pla de comunicació turística "que pal·lïi la manca de coneixement del nostre patrimoni i fer accions que ajudin a potenciar l'economia local", segons un acord de junta de govern del mes d'abril. L'import del contracte, per al qual s'ha demanat un sol pressupost, és de 18.000 euros. Entre els actius que es volen promocionar, tal com es va explicar a l'últim ple municipal, hi ha els cups i antic refugi de cal Gineret, inaugurat al gener.

De fet, l'empresa a qui s'ha adjudicat el pla de comunicació turística és la mateixa a qui es va encarregar el disseny i instal·lació de l'audiovisual que hi ha a l'espai, en aquell cas per un import de 21.600 euros, audiovisual pel qual el consistori també va pagar 18.700 euros a Birthbrand. "El mateix equip ens va proposar una campanya de dinamització turística i creiem que, un cop acabada l'obra, és el moment de fer la publicitat corresponent", explica l'alcalde, Enric Mir. Actualment ja s'ha començat a promocionar les Borges, diu Mir, dins la campanya dels Jocs del Mediterrani que s'han de fer a Tarragona, una campanya que porta la mateixa empresa de comunicació.

Renovació d'estand a Toluges
L'Ajuntament de les Borges ha decidit renovar l'estand que té el consistori a la mediateca de Toluges, municipi de la Catalunya Nord amb qui la capital garriguenca està agermanada des de l'any 1981. El 2016, l'Ajuntament va instal·lar un estand en aquest espai, amb senyalització i un monitor tàctil, i ara creu convenient que s'ha de renovar "per actualitzar la informació que s'hi exposa". Per fer-ho, el consistori ha contractat l'empresa de disseny i publicitat Birthbrand, també de Tarragona, que també va dissenyar l’audiovisual de cal Gineret i que comparteix socis amb Inside. L'import del contracte, en aquest cas, és de 4.350 euros.