POLÍTICA
- Fulleda

Roger Español i Txell Bonet, a la Setmana Cultural de Fulleda

El músic, que va perdre un ull per les càrregues policials al referèndum, i la periodista, companya de Jordi Cuixart, parlaran de "Després de l'1-O".

El músic Roger Español, que va perdre la visió d’un ull a causa d’una pilota de goma disparada per la policia durant la repressió de l’1 d’octubre, i la periodista Txell Bonet, companya del president empresonat d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, protagonitzaran la xerrada del dilluns 30 de juliol, a dos quarts de 8 de la tarda, que ha organitzat l’associació de dones Marinada, de Fulleda, en el marc de la 17a Setmana Cultural.

Ahir mateix, Español va rebre la Creu de Sant Jordi en l’acte de lliurament que es va fer al Palau de la Música, a Barcelona, i va ser un dels més ovacionats. El músic va dedicar el guardó a totes les persones que van acudir als col·legis a votar i va demanar als polítics independentistes que no facin "cap pas enrere". També van ser guardonada l’Associació Catalana pels Drets Civils, que agrupa familiars dels presos polítics i exiliats, com Txell Bonet. Bonet està fortament vinculada amb Fulleda, d’on és el seu padrí. El passat 27 d’abril va intervindre en un sopar solidari a les Borges Blanques per recaptar fons, precisament, per l’associació.