CULTURA

El Centre d'Estudis de les Garrigues i l'editorial Fonoll treuen el recull 'Teatre català avui. 2000-2017'

El llibre aplega les ponències del quart Encontre d'Escriptors i Crítics celebrat l'octubre de 2017 al Cogul, coordinat per Àlex Broch, Joan Cornudella i Francesc Foguet.

L'obra “Teatre català avui. 2000-2017” (ed. Fonoll) ja és al mercat. Es tracta del recull de les ponències exposades al quart Encontre d'Escriptors i Crítics a les Garrigues, que va tenir lloc l'octubre de 2017 al Cogul, organitzat pel Centre d'Estudis de les Garrigues i coordinat per Àlex Broch, Joan Cornudella i Francesc Foguet.

Les aportacions que s’hi recullen són d'Albert Mestres, Oriol Puig, Ramon X. Rosselló, Joan Tomàs Martínez Grimalt, Carles Cabrera, Emili Baldellou, Eva Saumell i Olivella, Jordi Vilaró, Francesc Foguet, Santiago Fondevila, Núria Casado i Miquel M. Gibert, que presenten una radiografia del teatre català contemporani més recent, orientat a un futur molt obert. 

El volum s'afegeix als ja editats sobre novel·la i poesia, fruit d’encontres anteriors celebrats a Bellaguarda i la Pobla de Cérvoles, respectivament.