CULTURA
- Aspa

Natxo Tarrés i Paola Lai al festival Pampallunes d’Aspa

L’ex-cantant de Gossos hi actuarà el pròxim 8 de juny. L’espai cultural Llavor d’Art, promotors del festival, presenten enguany, per primera vegada, una programació anual.

Imatge d’una de les passades edicions del Pampallunes. FOTO: LLavor d’Art

L'espai cultural Llavor d'Art, a Aspa, segueix germinant, i amb força. Enguany, després de dos anys organitzant un gran reguitzell d'activitats com diverses exposicions artístiques, paradetes de km.0, tallers de creixement personal o exhibicions de curtmetratges, aquest 2019  presenten una programació ambiciosa i eclèctica que s'allargarà des de l'abril fins al setembre i en la qual s'hi pot trobar des de tallers d'estampació botànica fins a interessants propostes musicals, emmarcades dins del festival Pampallunes. La intenció de Llavor d'Art, gestionat per la Maria Gil i el Francesc Garreta, és seguir creixent per continuar creant i enfortint les sinergies entre la cultura, l'art i les persones, inspirant-se en la creativitat i la experimentació com els dos motors del creixement humà. 

Pampallunes
Aquest 2019, el festival Pampallunes complirà tres anys. En l'edició del 2017 hi van actuar 'Laia dels vents' i 'Amares', el 2018 va ser el torn pels 'Sol d'ara', Eduard Canimas  i el grup Lilah i per l'edició d'enguany està previst que el proper dijous 6 de juny hi actui Natxo Tarrés, l'històric cantant del grup 'Gossos'. El concert, com tots els que s'han anat celebrant fins ara, serà a l'espai cultural de Llavor d'Art a Aspa, que també serveix d'habitatge a la Maria i el Francesc; el concert de Natxo Tarrés estarà acompanyat d'una altra proposta interessant com és la deProjecte Ur. Aquest serà el carteññ del primer dia del festival que continuarà el dissabte 31 d'agost amb l'actuació de Paola Lai. L'artista d'Osca proposarà una íntima i delicada fusió entre el gènere flamenc i el folclore llatinoamericà.

Les altres propostes
A banda del festival Pampallunes, Llavor d'Art ha preparat un seguit d'activitats. Aquest és el primer any que aquest espai d'experimentació en permacultura i bioconstrucció ofereix un segiut de tallers com ara 'Jo creo, eines d'arteteràpia' a càrrec d'Alba Torres, un taller de música índia per part de 'Chakra Music' i un taller d'estampació botànica. El pròxim 15 de juny, Júlia Salat impartirà un taller sota el títol 'El perdó, la ciència de la felicitat' i pel dissabte 21 de setembre també s'està gestant un festival de contacontes.