TURISME
- Tarrés

Tarrés projecta un aparcament d’autocaravanes

Seria el sisè de la comarca, després dels de Bovera, Arbeca, l'Albi, les Borges i Fulleda.

Una de les trobades d’autocaravanes a Bovera. (foto: Xavi Minguella)

L'Ajuntament de Tarrés vol crear una zona per a autocaravanes a l'esplanada que hi ha al damunt de les piscines municipals. De moment, el consistori n'ha aprovat el projecte, pressupostat en 24.415 euros, pel qual ha sol·licitat un ajut al departament de Governació de la Generalitat. Dins la mateixa actuació es vol renovar la pista esportiva i els baldadors que hi ha a la zona i "aglutinar així un seguit de serveis, tant per a la gent del poble com per als visitants que hi facin estada", explica l'alcalde, Ramon M. Arbós, que recorda que l'aparcament d'autocaravanes formava part del programa electoral de la seua candidatura. 
Si tot va tal com està previst, la resolució de l'ajut serà abans d'acabar l'any i l'actuació podria estar feta l'estiu del 2020.

Cinc a la comarca
Actualment, a les Garrigues hi ha cinc aparcaments per a autocaravanes. El primer va ser el de Bovera, estrenat l'estiu del 2016, i el van seguir els de Fulleda, l'Albi, les Borges Blanques i Arbeca -en aquest cas dins el recinte del celler Vinya els Vilars.