CULTURA
- Sunyer

Sunyer celebra el tercer Carrollets, que enguany inclou un concert de tarda

La jornada d’espectacles familiars i activitats per la canalla tindrà lloc aquest dissabte 21 de setembre. Per la seva banda, l’Ajuntament de les Borges treballa en la segona edició de Lo Festivalet per l’octubre.

(foto: Aj. Sunyer)

El dissabte 21 de setembre té lloc a Sunyer la tercera edició de Carrollets, una jornada d'espectacles familiars i activitats per a la canalla que organitzada l'Ajuntament  en col·laboració amb entitats del poble, la Diputació i el departament de Cultura de la Generalitat. Enguany compta amb les actuacions de tres companyies de Ponent. Són Zum-zum Teatre, que encetarà la jornada amb "La gallina dels ous d'or", Encara farem salat, amb "Parnasus i la llengenda del drac" i Improvisto's Krusty Show amb "Filikrusty". Com en les anteriors edicions, s'ha preparat un gran sorral i un dinar popular.  També es preveu un espai de contacontes a càrrec de gent del poble i la instal·lació de jocs de fusta a càrrec de la companyia Tombs Creatius, de Bellpuig.

En aquesta tercera edició, cada espectacle tindrà lloc en un espai diferent de la població, cosa que facilitarà el muntatge d'algun de les obres que requereix més temps i espai. Com a novetat, s'han programat dues actuacions musicals de tarda-vespre, la de Pixie Dixie i la de Pastorets Rock, ambdós grups també lleidatans.

‘Lo Festivalet’, a l’octubre
D’altra banda, l’Ajuntament de les Borges Blanques està preparant el segon “Lo Festivalet”, una jornada també d’activitats lúdiques familiars que l’any passat es va fer l’1 de juliol als pavellons de l’Oli i Francesc Macià. Aquesta vegada, en canvi, es preveu celebrar el 5 d’octubre i al recinte de l’institut Josep Vallverdú. El consistori borgenc vol comptar, també, amb la col·laboració d’entitats del poble i empreses, a qui està contactant.