POLÍTICA

Crida a participar a la concentració d'aquest vespre a Lleida

La secció local d'Òmnium Cultural a les Garrigues insta els garriguencs a trobar-se a les 6 a les Borges per compartir vehicles.

(foto: M.A.)

Entre les respostes ciutadanes a la sentència del Tribunal Suprem emesa avui hi ha una concentració a Lleida a les 8 del vespre convocada per Òmnium Cultural sota el lema “Autodeterminació i llibertat. Prou repressió”, davant de la Paeria pel costat de l’avinguda Blondel.

Durant la concentració que hi ha hagut aquest migdia a les Borges Blanques convocada per l’Ajuntament, el delegat de l’entitat a les Garrigues, Emili Farré, ha fet una crida a assistir al vespre a Lleida i ha instat els interessats a trobar-se abans, a les 6, a la plaça Europa “per compartir vehicles els qui hi vulguin anar o per acomiadar-se els qui es quedin”, ha dit.

Igualment, els ajuntaments de Llardecans i Maials, que han convocat concentració a 2/4 de 7 i a les 7, respectivament, animen els ciutadans a anar després a Lleida. També el de Cervià informa que a 2/4 de 7 se sortirà en comitiva des de la plaça Major cap a la capital del Segrià.