CULTURA
- Almatret

Almatret recupera la revista local

La iniciativa, impulsada des de la regidoria de Cultura de l'ajuntament almatretà, vol recuperar 'La Garbinada', una publicació que es va anar realitzant des de l'any 1999 fins al 2008.

Imatge d'un dels últims exemplars de 'La Garbinada'publicat l'any 2008

L'ajuntament d'Almatret té la intenció de recuperar la revista local 'La Garbinada', que es va publicar del 1999 al 2008. Per això, ja s'ha creat un equip de coordinació que treballa per a què el primer número d'aquesta nova etapa surti a la llum a mitjans del mes de desembre. Fins ara, aquest equip el conformen Fermín Esteban, Anna Estruch, Pepita Vallès i Ingrid Teixidó, encara que es manté obert a la participació dels veïns que així ho vulguin.

Segons Ingrid Teixidó, regidora de Cultura al consistori almatretà, la publicació tindrà una periodicitat trimestral, se'n publicaran quatre a l'any, i la idea és obrir els continguts que la conformaran als veïns, sigui a través de seccions fixes o col·laboracions esporàdiques. Teixidó explica que en la publicació també hi haurà un espai on l'ajuntament informarà de les accions realitzades en els darrers mesos.