EQUIPAMENTS
- Juncosa

Juncosa inicia els tràmits per cobrir la pista poliesportiva

S’està pendent que l’administració provincial autoritzi el projecte al trobar-se la zona esportiva del poble en una zona inundable. 

La recreació virtual de la coberta projectada. FOTO: Aj de Juncosa

L'Ajuntament de Juncosa ja ha posat en marxa el procés administratiu per tal de cobrir la pista poliesportiva, situada a la zona esportiva municipal, a l'avinguda de l'esport núm. 1. Actualment, aquest espai l'utilitzen l'FS Juncosa, els alumnes de l'escola l'Espígol i actua com a centre neuràlgic en diversos actes festius del poble. Segons consta al projecte, el consistori juncosà justifica la necessitat de l'obra perquè el municipi no disposa de cap espai cobert per poder practicar l'esport. 

Zona inundable
El projecte, que té un cost estimat de 220.000 €, està pendent de l'aprovació definitiva per part de l'administració provincial, ja que la pista es troba situada en zona inundable, per això s'ha previst que l'estructura fixa que haurà de suportar la coberta no disposés de cap element que impedís el pas de l'aigua en casos de forts episodis de pluja, seguint l'exemple d'altres equipaments projectats a la vora de zones inundables, com és el cas del nou pavelló de Rialb, que es construirà just al costat de la llera del riu.