SOLIDARITAT
- Redacció / Arbeca , L'Albi , Les Borges Blanques , Vinaixa

Crida a voluntaris i entitats per ajudar els afectats dels aiguats a la comarca

Com a data conjunta per fer activitats s'ha proposat el cap de setmana del 22 i 23 de febrer.

El nucli antic de l’Albi va ser una de les zones més afectades. FOTO: X.M

Un grup de gent de l'Albi, Vinaixa, Arbeca i les Borges, agrupats sota el lema Riuada solidària a les Garrigues (que, al seu torn, emula el de la campanya feta a l'Espluga de Francolí), han fet una crida a voluntaris i entitats per ajudar els damnificats pels aiguats de l'octubre i, en menor mesura, del gener. 


La iniciativa té tres potes. D'una banda, vol fer un recull de voluntaris, a mode de borsa d'hores, disposats a donar un cop de mà  en les tasques de reparació en l'àmbit que dominin; d'altra banda, s'adreça a entitats de la comarca per tal que organitzin activitats als seus pobles per recaptar fons a partir dels quals sufragar les despeses de material de les tasques dels voluntaris; i, naturalment, s'adreça també a famílies que patissin danys per tal de posar en contacte els voluntaris amb les necessitats que hi ha.


Com a data conjunta per fer activitats s'ha proposat el cap de setmana del 22 i 23 de febrer. En tots els casos, voluntaris, entitats i afectats, l'adreça de correu per adherir-s'hi i posar-se en contacte amb els impulsors és 
riuadagarrigues@gmail.com.