CULTURA
- Redacció / Les Borges Blanques

L'Slàvia, guardonada als premis Enderrock 2020

Els responsables de la sala borgenca rebran el premi ‘Reconeixement a la Indústria’ pels 25 anys de trajectòria en la programació musical. 

Imatge de quan l'Slàvia va recollir el guardó als premis ARC, el desembre del 2013. FOTO:Xavi Minguella

La cafeteria Slàvia està d'enhorabona. Avui s'ha anunciat que la sala musical per antonomàsia de les Borges Blanques serà guardonada en l'edició d'enguany dels premis Enderrock - XXII Premis de la Música Catalana, la gala dels quals se celebrarà el dijous 5 de març a l'Auditori de Girona, encara que l’acte d’entrega del premi a l’Slàvia es durà a terme demà a Bracelona, a l’antiga fàbrica Damm.

El premi s'emmarca en la categoria 'Reconeixements a la Indústria' on el jurat ha volgut destacar els 25 anys de programació ininterrompuda de la cafeteria borgenca. L'Slàvia ja va ser finalista als premis Enderrock del 2018 en la categoria 'Millor sala de concerts' i l'any 2013 va rebre el premi ARC a la "Millor programació d'espai musical".

Juntament amb la sala garriguenca, també es farà un reconeixement a la trajectòria dels segells discogràfics Gandula (10 anys) i Kasba Music (15 anys), els equipaments musicals de L'Auditori (20 anys) i Liceu (20 anys des de la reobertura), la sala Jazzman (40 anys), el programa "Mans" de Catalunya Ràdio (15 anys), el festival Guitar BCN (30 anys), l'empresa promotora Alter Sinergies (15 anys) i la plataforma cultural Lapsus (15 anys).