OLI
- Redacció / Juncosa

Los Ángeles torna a reconéixer l'oli de Juncosa

És el segon any consecutiu que l'oli Les Cabanes de la cooperativa Sant Isidre recull una medalla de bronze al concurs americà. També se li ha reconegut l’envàs amb una medalla d’or en la categoria ‘segment de mercat’.

És el segon bronze que la cooperativa juncosana guanya a Los Ángeles. FOTO:Cooperativa de Juncosa

El reconegut certamen oleícola Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition ha guardonat en l'edició 2020 l'oli garriguenc Les Cabanes, produït i comercialitzat per la cooperativa agrícola Sant Isidre de Juncosa. En concret, l'oli juncosà ha estat premiat amb la medalla de bronze en la categoria d'oli verge extra lleuger d'intensitat suau. El jurat també ha reconegut el disseny de l'empaquetatge amb una medalla d'or en la categoria 'Segment de mercat' on es premien els envasos que van dirigits a satisfer un tipus concret d'audiència.

És el segon any consecutiu que l'oli Les Cabanes recull una medalla de bronze al concurs americà. En l'edició del 2019, a banda del de la cooperativa, un altre oli de Juncosa, Henri Mor, també va obtenir diversos guardons al certamen californià.