SUCCESSOS
- La Granadella

Incident amb un tret de pistola a la Granadella

Els fets van produir-se el passat dijous 13 de febrer. Els Mossos d'Esquadra confirmen que ja han obert una investigació per aclarir un assumpte "molt estrany".

Crits, baralles i, finalment, un tret a l'aire. L'escena, més pròpia d'una pel·lícula americana, es va produir el passat vespre del dijous 13 de febrer a la Granadella, en un fet definit pels Mossos d'Esquadra com a "molt estrany".

El succés s'hauria desenvolupat entre les 21.30 h i les 22 h en un domicili del carrer Martí, una via curta i molt estreta perpendicular al carrer la Pobla, molt a prop de l'església de la Granadella, coneguda popularment com 'La Catedral de les Garrigues'. Segons relaten els testimonis, dos homes amb la cara descoberta van aparcar el seu vehicle prop de la casa on es van dur a terme els fets. Almenys un d'ells hauria pogut accedir a l'entrada del domicili on presumptament, s'hauria desencadenat la rocambolesca escena amb la inquilina de la casa; quan la dona hauria reclamat l'ajuda del seu marit, que es trobava al pis de dalt.

Un cop l'home va baixar en la seva ajuda, l'agressor, que duia una pistola, s'hauria encarat amb ell, produint-se un estira-i-arronsa durant el qual es va disparar el tret. Tot seguit, els dos homes, encara immersos en la batussa, van sortir al carrer i es van precipitar sobre el seient del copilot del cotxe sospitós, on l'altre assaltant esperava amb el motor engegat per iniciar la fuga. Segons els veïns, l'alta velocitat amb què els agressors van emprendre la fugida hauria pogut causar algun atropellament al mateix carrer, a més, en ser la via d'una amplada molt minsa, la porta del vehicle, mig oberta, va anar rebotant sobre la víctima, que finalment, després d'arrossegar-lo durant un centenar de metres, va caure del vehicle amb el resultat de diverses ferides per les quals hauria passat un dia en observació a l'hospital.

Durant el transcurs dels aconteixements, diversos veïns, alertats pels crits i el soroll del tret, van apropar-se ràpidament fins al lloc dels fets i van trobar un necesser, guants de cuir i brides a l'entrada del domicili, material que s'especula que podria haver-li caigut a un dels assaltants. Els Mossos d'Esquadra confirmen que ja han obert una investigació específica per tal d'escatir quin era el motiu del succés i treballen per localitzar els autors dels fets.