INCENDI
- Redacció / Bovera

Els afectats per l'Incendi tallaran diumenge la C-12

La represa de les mobilitzacions ja es va apuntar després de la reunió que van mantenir el 27 de febrer representants dels afectats garriguencs amb alts càrrecs del departament d'Agricultura

La reunió es va dur a terme al Casal de Bovera, ahir al vespre. FOTO: PAIRGS

El conflicte obert entre afectats i administració per les ajudes derivades de l'incendi de la Ribera d'Ebre, l'estiu passat, està lluny d'arribar al seu darrer capítol. Ahir, l'assemblea de membres de la Plataforma d'Afectats per l'Incendi, on també hi van assistir representants dels ajuntaments de Bovera, Granadella, la Torre de l'Espanyol, Palma d'Ebre i Flix, van decidir tallar la carretera C-12 a Flix, a la intersecció cap a Bovera, el pròxim diumenge 8 de març.

La represa de les mobilitzacions ja es va apuntar després de la reunió que van mantenir el 27 de febrer representants dels afectats garriguencs amb alts càrrecs del departament d'Agricultura i on les posicions, del tot enconades, no es van apropar gaire. Els pagesos critiquen que les condicions per rebre les ajudes fan que aquestes no els hi surti a compte mentre que des d'Agricultura se segueix defensant que la condició d'assegurar les finques per 5 anys és una eina de control i prevenció de futures "inclemències meteorològiques".